We zingen diverse mantra’s en zullen de kracht van klank en muziek ervaren.

“Man-wa ??”  Man-tra !!

 

Man = mind. Tra = trilling of projectie. Man-tra = Projectie van de mind door middel van geluid. 

 

Het zingen van mantra's beïnvloedt je lichaam, je geest en je ziel. Het is een vorm van meditatie waarbij we “voorbij het denken” gaan en dat zorgt dat je rust in je gedachten krijgt en ontspanning ervaart.

“Ik kan niet zingen!”

 

Top, dan ben je van harte welkom!

WAT ZEGGEN DEELNEMERS

Ik vond het super.  Heb nadien ontzettend diep geslapen en op korte tijd mijn appartement opgeruimd, gekuist, gewassen.  Ontzettend veel energie.  En meestal zie ik daar tegenop. Ik vond het zingen enorm stimulerend.  Ik ging er helemaal in op!
Beetje trance - achtig, maar niet echt.

—  Lieve

“Hoezo zingen bij volle maan?”


We weten allemaal dat de maan invloed heeft op de natuur, zo is de maan verantwoordelijk voor eb en vloed. De mens bestaat voor 80% uit water, dus is het absoluut mogelijk dat wij een grote invloed van de maan ervaren. 

Tijdens volle maan worden zowel onze positieve als negatieve emoties uitvergroot. Die spirituele energie is zeer krachtig, dus het is aangeraden om deze energie bewust te ontvangen, in rust. 


Volle maan meditatie is dus sterk aanbevolen.

“En praktisch?”


Betaling (15 euro) gebeurt cash ter plaatse.

Locatie: Stationsstraat 60, te 3910 Pelt.

Startuur: 19u30 & Einduur: 21u00

Data's:

dinsdag 21 januari 

woensdag 19 februari 
vrijdag 20 maart
zondag 19 april (09u30 - 11u00)
Maandag 18 mei

Woensdag 17 juni

Mantra Amrita, niet toevallig mantra amrita, nectar die je krijgt door de muziek die je samen maakt. Toen ik pas starte met kundalini yoga vond ik het erg vreemd al dat gezing. O jongens wat was dat. Ik voelde weerstand. De grootste blokkades (lees verbindingen tussen bijvoorbeeld mijn stevigere kant en zachtere kant, toelaten dat ik mezelf graag zie,....) zijn geheeld door mantra zingen. Los van alle effecten is het heerlijk om te doen, zo ontspannend, zo verbindend. Er is niets wat mij meer bij mezelf brengt in verbinding met anderen en het grotere geheel dan samen zingen. Als kind aan het kampvuur, als volwassenen door mantras te zingen. Mantra amrita heeft de schoonheid om dit te begeleiden vanuit een Goddelijke/ creatieve/ bron waardoor ze in een ieder nog meer gaat stromen.  Wahe Guru en dank voor al die krachtige mantra's die eeuwen na eeuwen doorgegeven zijn!

 

--
 

Saren Gian Atma

Ik ken Lotte als hartsvriendin, maar vorige maand mocht ik haar ook als teacher ervaren tijdens een mantra-avond. Lotte geeft haar lessen authentiek, laagdrempelig, zacht en met een tikkeltje humor. Ze zingt ook supermooi, heerlijk om naar te luisteren. Ik kan zelf niet toonzuiver zingen, maar tijdens de les viel de drempel om mee te zingen met de groep helemaal weg en voelde het helend om mijn stem ruimte te geven. Er ontstond veel rust in mijn hoofd en lijf tijdens het zingen en de verbinding met de groep vond ik heel krachtig. En nadien heb ik heerlijk geslapen. Zeker een aanrader! 

--

 

Evi

Lillerbaan 28
3990 Peer (Kleine - Brogel)
032 468 12 01 94

info@stemkracht.com
BE0829678513

  • Black Facebook Icon

2020 by Lotte Verbeeck, proudly created with wix.com