STEMKRACHT...

neemt je mee op de ontdekkingsreis naar je innerlijke stem

Na een heftige periode van Burn-out waarbij alle contact met mijn lichaam, adem en eigen grenzen ver zoek was, besloot ik om Kundalini Yoga te gaan doen. Ik hoopte daardoor minder in mijn hoofd te zitten en mentaal tot rust te komen. 

In woorden uitleggen wat Kundalini Yoga voor me betekent is ontzettend moeilijk, omdat het vooral iets is dat ik ervaren heb.
Ik doe een poging: ik ben terug in contact gekomen met mijn adem, mijn lichaam en mijn authentieke zelf.
Het werd een periode van minder moeten en meer zijn. 

Ik hou ervan om mensen te inspireren en om 'iets in gang te zetten' bij anderen. Daarom koos ik ervoor om Kundalini Yoga teacher te worden, want wat is er mooier om iemand anders in contact te brengen met zijn of haar eigen adem, eigen lichaam en authentieke zelf. 

Mijn ouders gaven me in 1986 de naam Lotte Verbeeck, en ik kwam terecht in een warm nest bij twee broers en een zus. Van jongs af aan werd ik omgeven door muziek en dat blijkt tot op vandaag de dag een rode draad te zijn in mijn leven. Ik hou ervan om samen met andere mensen te zingen en muziek te maken. Van opleiding ben ik muziektherapeut en van doen ben ik een spontane jonge vrouw, die bewust in het leven staat. En dat alles doe ik met mijn twee voeten op de grond.

Ik kijk er naar uit je te ont-moeten!

Lotte - Mantra Amrita - Verbeeck

Lillerbaan 28
3990 Peer (Kleine - Brogel)
032 468 12 01 94

info@stemkracht.com
BE0829678513

  • Black Facebook Icon

2020 by Lotte Verbeeck, proudly created with wix.com