Please reload

Recente berichten

Waarom stemkracht?

February 5, 2018

Om geld te verdienen? 
Omdat het een Hype is?
Om een strakker lijf te krijgen?
Om mooier te gaan zingen?

 

*** IK DACHT HET NIET ***

 

Waarom dan wel?

 

Na een heftige periode van Burn-out waarbij alle contact met mijn lichaam, adem en eigen grenzen, ver zoek was, besloot ik om Kundalini Yoga te gaan doen. Ik hoopte daardoor minder in mijn hoofd te zitten en mentaal tot rust te komen.

 

​In woorden uitleggen wat Kundalini Yoga voor me betekent is ontzettend moeilijk, omdat het vooral iets is dat ik ervaren heb. Ik doe een poging: ik ben terug in contact gekomen met mijn adem, mijn lichaam en mijn authentieke zelf. Het werd een periode van minder moeten en meer zijn.

 

​Ik hou ervan om mensen te inspireren en om 'iets in gang te zetten' bij anderen. Daarom koos ik ervoor om Kundalini Yoga teacher te worden, want wat is er mooier om iemand anders in contact te brengen met zijn of haar eigen adem, eigen lichaam en authentieke zelf.

 

Woehoew! Let's do this :)

 

Lotte
Mantra Amrita

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Lillerbaan 28
3990 Peer (Kleine - Brogel)
032 468 12 01 94

info@stemkracht.com
BE0829678513

  • Black Facebook Icon

2020 by Lotte Verbeeck, proudly created with wix.com